Matrix F62 Bérmentesítő gép

INTELLIGENCIA „MADE IN SWITZERLAND”

 Rugalmasság a közepes és nagy mennyiségű levelek és csomagok számára egyaránt.

 Bérmentesítők felső kategóriájában új bérmentesítő gép Frama Matrix F62. Különösen a közepes és nagy mennyiségű levélek kezelésére fejlesztették, egyszerű kezelhetőség, egyedülálló nyomtatási minőség, beépített címkeadagoló és testre szabható szolgáltatásokat tartalmaz.

A Matrix F62 őszinte, mint egy profi. Az automatikus adagoló értékes időt takarít meg, és még azt is lehetővé teszi , hogy a borítékot leragassza. Ötvözi a könnyű használatot a  nagy hatékonysággal.

  • Sebesség: 95 levél / perc
  • Szines kijelző (60mm x 80mm
  • Továbbfejlesztett adagoló AF(S)
  • 100 költséghely (opcionális 250)
  • Kapcsolható mérési mód (kötegelt vagy egy tétel)
  • 2 x USB csatlakozó (A & B)

Sebesség: 5500 db levél óránként

Levéladagolás: automatikus adagolás és kidobás

Levél méret: minden típusra etikett adagoló nagyobb leveleknek, integrált

Kezelői felület: színes érintőkijelző 60x80mm

Postaköltség beállítás: online postaköltség értékek, 36 felhasználó által programozható egyérintéses gyors postaköltség elérés

Mérlegek opciók: S2 (2kg/1g), S5 (5kg/1g) helytakarékos akril mérlegállvánnyal (opció), köteg mérési mód és egy küldemény mérési mód

Költséghelyek: 100 (F62) / 150 (F82) jelszóvédett költséghely, opcionálisan bővíthető 250-ig

Reklámklisé: 8 (F62) / 12 (F82) felhasználó által specifikált reklám lenyomat (opció), 3 előre programozott lenyomat, 3 (F62) / 5 (F82) programozható szöveges felirat, XL reklámklisé 138x25mm (opció)

Kényelmi funkciók: festékszint kijelzés alacsony festékszint figyelmeztetéssel, alacsony összeg figyelmeztetés, nagy érték figyelmeztetés, automatikus dátum és idő váltás, több szintű energiakímélő módok, érkeztető funkció (dátummal és idővel, bérmentesítés nélkül), csak számlálás funkció, teljesen automatikus levél adagolás AF, opcionális automatikus boríték lezáró „csak lezárás” funkcióval

Csatlakozások: Ethernet RJ45 hálózati csatlakozás, IP kommunikáció (LAN, DHCP, proxy), mérleg interfész, WLAN via WLAN bridge (opció)

Nyomtatási technológia: tintasugaras nyomtatás magas minőségű nyomtatási móddal (600dpi) a reklámklisékhez

Zajszint: csendes, 54 dB(A)

Teljesítményfelvétel: 240V/50Hz,

érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyőn gyorsan kiválaszhatóak a leggyakrabban használt tarifák és ezek újraprogramozhatóak. Nagy méretű kijelző, hogy még könnyebb legyen a bérmentesítő gép használata.

A kapcsolódó ComTouch™ felhasználói interfész kizárólag azokat az információkat jeleníti meg amire a felhasználónak szüksége van.

Bérmentesítő gép + LAN

Az Ethernet RJ45 csatlakozó stabil és gyors kapcsolatot biztosít az adat továbbításhoz a bérmentesítő gép és a FramaOnline2 rendszer között.

Tarifa változás, szoftver frissítés és letöltés biztonságosan és gyorsan.