Matrix F32 Bérmentesítő gép

Nagy, színes kijelző – még könnyebb így kiválasztani a megfelelő tarifát. Az átgondolt rendszer segítségével nagyon gyorsan lehet bérmentesíteni a különféle leveleket.

A színes érintőképernyő, a szabadalmaztatott ComTouch ™ kezelőfelület még egyértelműbb. 

Színes grafikon tájékoztat a rendelkezésre álló maradék postaköltségről és a tinta szintjéről.

A FramaOnline2 segít letölteni a díjmódosításokat, szoftverfrissítéseket és grafikákat, közvetlenül.  A biztonságos és praktikus megoldás.

  • Sebesség: akár 50 levél / perc
  • Nagy kijelző (60mm x 80mm)
  • 25 költséghely (opcionális 100)
  • Kapcsolható mérési mód (kötegelt vagy egy tétel)
  • 2 x USB csatlakozó (A & B)

Sebesség: 3000 levél óránként

Levéladagolás: félautomata, automatikus kidobással

Levél méret: minden típus Etikett adagoló vastagabb csomagokhoz: integrált (csak F42)

Kezelői felület: színes érintőkijelző 60x80mm

Postaköltség beállítás: online postaköltség értékek, 30 felhasználó által programozható egyérintéses gyors postaköltség elérés

Mérlegek: opcióban S2 (2kg/1g), S5 (5kg/1g) helytakarékos akril mérlegállvánnyal (opció), köteg mérési mód és egy küldemény mérési mód

Költséghelyek: 25 jelszóvédett költséghely, opcionálisan bővíthető 100-ig

Reklámklisé: 6 db  felhasználó által specifikált reklám lenyomat (opció), 3 előre programozott lenyomat, 3 programozható szöveges felirat, XL reklámklisé 138x25mm (opció)

Kényelmi funkciók: festékszint kijelzés alacsony festékszint figyelmeztetéssel, alacsony összeg figyelmeztetés, nagy érték figyelmeztetés, automatikus dátum és idő váltás, több szintű energiakímélő módok, érkeztető funkció (dátummal és idővel, bérmentesítés nélkül), standard félautomatikus levél adagoló MF,

Csatlakozások: Ethernet RJ45 hálózati csatlakozás, IP kommunikáció (LAN, DHCP, proxy), mérleg interfész, WLAN via WLAN bridge (opció)

Nyomtatási technológia: tintasugaras nyomtatás magas minőségű nyomtatási móddal (600dpi) a reklámklisékhez

Zajszint: csendes, 54 dB(A)

Teljesítményfelvétel: 240V/50Hz,

érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyőn gyorsan kiválaszhatóak a leggyakrabban használt tarifák és ezek újraprogramozhatóak. Nagy méretű kijelző, hogy még könnyebb legyen a bérmentesítő gép használata.

A kapcsolódó ComTouch™ felhasználói interfész kizárólag azokat az információkat jeleníti meg amire a felhasználónak szüksége van.

Bérmentesítő gép + LAN

Az Ethernet RJ45 csatlakozó stabil és gyors kapcsolatot biztosít az adat továbbításhoz a bérmentesítő gép és a FramaOnline2 rendszer között.

Tarifa változás, szoftver frissítés és letöltés biztonságosan és gyorsan.