Bérmentesítés

BÉLYEG HELYETT BÉRMENTESÍTŐ GÉP

Miért vesződne a bélyegek felragasztásával, ha nagyobb mennyiségű kimenő leveleit egyszerűbben és gyorsabban is bérmentesítheti? Így a levélfeladással kapcsolatos szolgáltatásunk ellenértékét is egy kényelmesebb módon fizetheti ki.

KINEK AJÁNLJUK A BÉRMENTESÍTŐ GÉPET?

Bármely olyan cég, vállalkozás, intézmény és iroda használhat bérmentesítő gépet, amely rendszeresen ad fel leveleket és a bélyeg felragasztását ki szeretné váltani egy korszerűbb megoldással, valamint kényelmesebben, gyorsabban és kedvezményes áron kívánja postázni leveleit.

MELYEK A GÉPI BÉRMENTESÍTÉS ELŐNYEI?

  • Gyorsan, egyszerűen használható

A gép használatával csökken a postázásra fordított idő: néhány perc alatt több száz levelet bérmentesíthet. Tekintve, hogy a pontos postai díj mellett a feladás dátuma is a borítékra kerül, használatával a feladás gyorsabb lesz.

  • Egyszerűen feltölthető, nyomon követhető

Az interneten keresztül feltölthető bérmentesítő gép automatikusan feltölthető. A bérmentesítő gépet használó cégek a postaköltségre szánt összeget átutalják a Postának, ez az összeg a távfeltöltő rendszer segítségével a gép digitális memóriájába kerül és minden borítékra nyomtatott díjértékkel csökken. A pontos díjértéket egyszerűen, a számítógéphez csatlakoztatott digitális levélmérleggel is meg lehet állapítani és beállítani.

  • Gazdaságos

A bérmentesítést elvégezheti saját vagy bérelt gépével is. Emellett használata fejében a levelek feladási díjából a Magyar Posta 2% kedvezményt biztosít. A feladó címének, logójának megjelenítésével Ön a boríték előnyomtatási költségeit is megtakaríthatja.

  • Átlátható

A WinPa elektronikus postázó szoftver és bérmentesítő gép együttes használatával a küldeménnyel kapcsolatos adatok rögzülnek, így a postaköltségek nyomon követhetők. A postázási költségek nyilvántarthatók részlegekre, feladatokra vagy kampányokra bontva. A gépi bérmentesítő használata pontos elszámolást tesz lehetővé. 

  • Praktikus és kényelmes

A bérmentesítő gép csökkenti a fizetéssel kapcsolatos ügyintézés idejét (távfeltöltés esetében akár 48 órára). 

  • Imázs és reklámérték

A géppel bérmentesített küldemény díjmentes reklámfelülettel bír, így mindig aktuális üzenetet küldhet ügyfeleinek. Esztétikus megjelenésével kedvező képet sugall a cégéről vagy éppen a hivataláról. A bérmentesített „business look” boríték professzionális arculatot kölcsönöz vállalkozásának.

 

bérmentesités

k